Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats.

Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon?

Han är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Han fick även bäst betyg under förra året av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm.

Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren.

BOKA FÖRELÄSNING

Vill du bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon? Då är det läge att boka in Svante idag.

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel.

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare.

Föredrag ger åhörarna inspiration, modeller och tips hur ni kan bli förstahandsvalet imorgon

BOKA FÖRELÄSNING

Exempel på föreläsningsinnehåll:

Group 208@2x

Så blir man en drömarbetsgivare

Hur kan ni göra för att få era medarbetare att vissla hela vägen till jobbet?

Group 207@2x

Nya generationens medarbetare

Vad är viktigt hos morgondagens medarbetare?

Group 205@2x

Det engagerande ledarskapet

Hur kan era ledare bli bättre på att kommunicera och engagera?

NÅGRA FÖRETAG SOM ANLITAT SVANTE